Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN POLO (6N2)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10.1999 tot 09.2001
37
50
Hatchback
10.1999 tot 09.2001
44
60
Hatchback
10.1999 tot 09.2001
40
54
Hatchback
10.1999 tot 09.2001
47
64
Hatchback

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN POLO (6N2)

Zelf monteren ABS-sensor

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Elke VW VOLKSWAGEN POLO (6N2) heeft een eigen VIN-nummer. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

De werking van een ABS-sensor

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

Producten
ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 30001
18,04
36,08
incl. BTW