FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN POLO (86)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN POLO (86)

Zelf monteren ABS-sensor

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN POLO (86) komen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

De werking van een ABS-sensor

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.