FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (86C, 80)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (86C, 80)

Zelf monteren ABS-sensor

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

De werking van een ABS-sensor

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (86C, 80) uitlezen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.