Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN POLO Coupé (86C, 80)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN POLO Coupé (86C, 80)

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN POLO Coupé (86C, 80) uitlezen

In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

De werking van een ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHELDVSUBARUSEAT.