FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN SANTANA (32B)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN SANTANA (32B)

De werking van een ABS-sensor

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN SANTANA (32B) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSCHRYSLEROLDSMOBILELANCIATOYOTARENAULT. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.