Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (53)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (53)

De werking van een ABS-sensor

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (53). Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOISUZULDVROVER.

Zelf monteren ABS-sensor

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Gietijzer komt minder vaak voor als component.