FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (53B)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (53B)

Zelf monteren ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (53B) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

De werking van een ABS-sensor

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCLINCOLNKIANISSAN. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.