FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN SHARAN (7N1, 7N2)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN SHARAN (7N1, 7N2)

Zelf monteren ABS-sensor

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN SHARAN (7N1, 7N2), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN uitlezen

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

De werking van een ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

Producten
ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 31209
23,47
55,89
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 30019
17,06
40,62
incl. BTW