FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN TOURAN (1T3)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN TOURAN (1T3)

Zelf monteren ABS-sensor

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Lucas, ATE, Brembo en Rofren

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN TOURAN (1T3) uitlezen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

Producten
ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 31209
23,47
55,89
incl. BTW