FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER I Bestelwagen (21, 23)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER I Bestelwagen (21, 23)

Zelf monteren ABS-sensor

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

De werking van een ABS-sensor

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER I Bestelwagen (21, 23) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN uitlezen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.