Facebook

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER III Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER III Bestelwagen

De werking van een ABS-sensor

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER III Bestelwagen past. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHALFA ROMEOSUZUKILANCIA. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Je kunt bij ons betalen via MisterCash, overboeking en PayPal Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.