FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Open laadbak/ Chassis (70E, 70L, 70M, 7DE, 7D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Open laadbak/ Chassis (70E, 70L, 70M, 7DE, 7D

Zelf monteren ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Open laadbak/ Chassis (70E, 70L, 70M, 7DE, 7D. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILEASTON MARTINBUICKSKODA.

De werking van een ABS-sensor

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS-sensor op uw VW VOLKSWAGEN uitlezen

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Producten
ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 30033
25,39
60,44
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 30034
24,18
57,56
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 30033
25,39
60,44
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 30034
24,18
57,56
incl. BTW