Facebook

Draagarmen ALFA ROMEO

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voor welk model ALFA ROMEO?

Draagarmen ALFA ROMEO

De juiste draagarm vinden voor uw ALFA ROMEO

Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben. Goede conditie van de stuurdelen geeft een strak sturende auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen.

Draagarm monteren op uw auto

Rubbers kunnen uitdrogen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSUHYUNDAIISUZUFERRARITOYOTASSANGYONG. Stabilisatoren en spoorstangen behoren tot de chassis onderdelen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.

Defecte draagarm herkennen

Een draagarm is een veiligheidsonderdeel van de auto. Knarsen van draagarmrubbers is vaak in de zomer. Altijd de juiste voor uw auto via kenteken invoer. Wanneer is een draagarm juist voor mijn auto? Te Goedkope auto onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Producten