FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen ALFA ROMEO

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Defecte draagarm herkennen

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De spiraalveer is ook aan de reactiearm gemonteerd. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Draagarmen bestellen voor uw auto

De complete arm vervangen is vaak goedkoper. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Montage kunt u zelf doen ,of bij een garagebedrijf. Goede schokbrekers voorkomen slijtage aan de draagarm.

Voorste draagarm inspecteren

Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Hoe bestel ik dan de juiste ? Wij controleren altijd via uw chassisnummer. De draagarm monteren op een auto. Trillende remschijven kunnen als oorzaak een defecte arm hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTISUZUFORDLAMBORGHINIFIAT.