Facebook

Draagarmen ASTON MARTIN

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen ASTON MARTIN

Draagarm monteren op uw auto

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Het wegdek is bepalend voor de slijtage. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIAMITSUBISHILOTUSDAEWOO.

De juiste draagarm vinden voor uw ASTON MARTIN

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een auto die naar links of rechts trekt wordt afgekeurd bij de apk keur. Een draagarm is een veiligheidsonderdeel van de auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Defecte draagarm herkennen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Onze draagarmen worden in meer dan 10.000 garages gemonteerd. De draagarm zelf gaat op zich niet zo snel stuk de fuseekogels en draagarmrubbers daarentegen wel, er komen veel krachten op te staan, een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van de auto en beweegt tijdens het sturen constant mee dit werkt als een scharnier. De complete arm vervangen is vaak goedkoper.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.