FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Draagarmen BEDFORD

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen BEDFORD

De juiste draagarm vinden voor uw BEDFORD

De draagarm monteren op een auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Knarsen van draagarmrubbers is vaak in de zomer. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Pagid, TRW en Jurid Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Defecte draagarm herkennen

Schroefdraad kan kapot gedraaid worden met demonteren. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Draagarm monteren op uw auto

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Gietijzer komt minder vaak voor als component. De bevestigingsbouten kunnen ook slijten. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.