FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen BEDFORD

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Defecte draagarm herkennen

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Dit geld hetzelfde voor de productgroep stuurdelen. Draai nu de rest van de moeren los (draagarmrubber) nu kan de draagarm eronder vandaan. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BEDFORD komen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Kosten voor montage zijn meestal ronde de 60 euro per kant. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Voorste draagarm inspecteren

Wegligging en de juiste wielstand is belangrijk. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZSAABSSANGYONG.