Facebook

Draagarmen DAIMLER SUPER EIGHT

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.2005 tot 12.2009
291
395
Sedan

Draagarmen DAIMLER SUPER EIGHT

Draagarm monteren op uw auto

De schokbreker zit gemonteerd aan de draagarm. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Defecte draagarm herkennen

Losse fuseekogels monteren loont vaak niet. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wegligging en de juiste wielstand is belangrijk. Een auto die naar links of rechts trekt wordt afgekeurd bij de apk keur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWLOTUSCHRYSLER.

De juiste draagarm vinden voor uw DAIMLER SUPER EIGHT

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DAIMLER past. De spiraalveer is ook aan de reactiearm gemonteerd. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.