Facebook

Draagarmen DS

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen DS

Defecte draagarm herkennen

Wij controleren altijd bij de DS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Vaak denkt men dan aan kromme remschijven, terwijl het probleem uit de draagarmrubbers of te veel speling van een fuseekogel komt Een defecte draagarm of fuseekogel kan er tevens voor zorgen dat u een licht trillend stuur krijgt tijdens het remmen. Hoe bestel ik dan de juiste ? Wij controleren altijd via uw chassisnummer. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Draagarm monteren op uw auto

De achteras van de auto heeft ook draagarmen. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Een stabilisatorstang zit ook aan het chassis en draagarm.

De juiste draagarm vinden voor uw auto

Een autowiel moet links en rechts kunnen bewegen. Rubber zorgt voor flexibiliteit. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.