Facebook

Draagarmen DS DS 7 Crossback

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voor welke uitvoering?

Draagarmen DS DS 7 Crossback

Defecte draagarm herkennen

Om rekening te houden met zo min mogelijk slijtage van de draagarm is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden, niet te hard over drempels rijden grote hobbels en/of diepe kuilen vermijden. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Draagarmrubbers worden in de arm geperst. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOSMARTINFINITI. Een draagarm is een veiligheidsonderdeel van de auto.

Draagarm monteren op uw auto

Bij RemDiscounter.nl bent u ervan verzekerd dat u de juiste draagarm besteld wij controleren elke bestelling op juistheid voordat wij deze gaan versturen, als wij er niet zeker van zijn dat de auto-onderdelen niet juist zijn besteld dan nemen wij direct contact met u op. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

De juiste draagarm vinden voor uw DS DS 7 Crossback

Kosten voor montage zijn meestal ronde de 60 euro per kant. Speling op een kogel is ook een apk afkeur. Draagarmbussen krijgen vaak speling. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DS past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.