Facebook

Draagarmen ISUZU D-MAX II

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 06.2012 tot heden
120
163
Pick-up
Vanaf 06.2012 tot heden
120
163
Pick-up

Draagarmen ISUZU D-MAX II

Draagarm monteren op uw auto

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Om rekening te houden met zo min mogelijk slijtage van de draagarm is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden, niet te hard over drempels rijden grote hobbels en/of diepe kuilen vermijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDACHEVROLETSSANGYONGNISSAN. Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben. Een defecte draagarm of fuseekogel merkt men niet zo snel op, daar men went tijdens het rijden aan het mindere stuurgedrag van de uw auto Een draagarm moet in goede conditie verkeren, met name de draagarmrubbers en fuseekogel moeten speling vrij zijn om de auto een goede wegligging te kunnen geven.

Defecte draagarm herkennen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ISUZU D-MAX II past. Kosten voor montage zijn meestal ronde de 60 euro per kant. Stuurdelen zijn ook stuurkogels een axiaalkogels. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ISUZU.

De juiste draagarm vinden voor uw auto

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Dit geld hetzelfde voor de productgroep stuurdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.