Facebook

Draagarmen LAMBORGHINI

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen LAMBORGHINI

De juiste draagarm vinden voor uw LAMBORGHINI

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Hoe bestel ik dan de juiste ? Wij controleren altijd via uw chassisnummer. Draagarmrubbers moeten stijf zijn. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Draagarm monteren op uw auto

Rubber zorgt voor flexibiliteit. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIHYUNDAIVW VOLKSWAGEN.

Defecte draagarm herkennen

Stuurdelen zijn ook stuurkogels een axiaalkogels. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.