FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen LAMBORGHINI

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voorste draagarm inspecteren

Als alles los is gedraaid dan kan er met een hefboom de fuseekogel kant naar beneden gedrukt worden. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Onze draagarmen worden in meer dan 10.000 garages gemonteerd. Draagarmbussen krijgen vaak speling.

Draagarmen bestellen voor uw LAMBORGHINI

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPMITSUBISHILANCIADACIA. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Defecte draagarm herkennen

Een auto die naar links of rechts trekt wordt afgekeurd bij de apk keur. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Stuurdelen kopen met minimaal 60% korting. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.