Facebook

Draagarmen LINCOLN

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen LINCOLN

Defecte draagarm herkennen

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De spiraalveer is ook aan de reactiearm gemonteerd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERJEEPDAEWOO. Gebroken spiraalveer is een apk punt.

Draagarm monteren op uw auto

Stuurdelen kopen met minimaal 60% korting. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LINCOLN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

De juiste draagarm vinden voor uw auto

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Montage kunt u zelf doen ,of bij een garagebedrijf. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.