FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen LINCOLN

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voorste draagarm inspecteren

Het beste is om de auto op een brug of krik te zetten zodat alles goed zichtbaar is demonteer alle delen die het zicht op de draagarm kunnen belemmeren, zodra de auto stabiel staat kunt u beginnen met de moer los te draaien van de fuseekogel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LINCOLN komen. Apk keuren van de auto is voor uw veiligheid. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Defecte draagarm herkennen

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De arm maakt deel uit van het fuseelichaam. Draai nu de rest van de moeren los (draagarmrubber) nu kan de draagarm eronder vandaan. De complete arm vervangen is vaak goedkoper.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Vaak denkt men dan aan kromme remschijven, terwijl het probleem uit de draagarmrubbers of te veel speling van een fuseekogel komt Een defecte draagarm of fuseekogel kan er tevens voor zorgen dat u een licht trillend stuur krijgt tijdens het remmen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFCHRYSLERPONTIAC.