FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen LOTUS

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voorste draagarm inspecteren

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Het assortiment heeft meer dan 8000 artikelnummers. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKPONTIACDAEWOOFORDTOYOTA. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LOTUS.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Vervang tijdig de onderdelen van uw auto. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Defecte draagarm herkennen

Als alles los is gedraaid dan kan er met een hefboom de fuseekogel kant naar beneden gedrukt worden. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Fuseekogels maken deel uit van de arm. Losse fuseekogels monteren loont vaak niet.