Facebook

Draagarmen LOTUS

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen LOTUS

Defecte draagarm herkennen

De schokbreker zit gemonteerd aan de draagarm. Fabrikanten zijn FEBI TRW LENFORDER ABS. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Draagarmrubbers worden in de arm geperst. Stabilisatoren en spoorstangen behoren tot de chassis onderdelen.

De juiste draagarm vinden voor uw LOTUS

Draagarmbussen krijgen vaak speling. Draagarmrubbers moeten stijf zijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Draagarm monteren op uw auto

Onze draagarmen worden in meer dan 10.000 garages gemonteerd. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIDAIHATSULOTUS. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.