FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen MASERATI

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen bestellen voor uw MASERATI

Al deze onderdelen voor uw uw auto zorgen ervoor dat uw auto een stabiele wegligging heeft en dus goed stuurt. In Europa geproduceerd is ok. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIJAGUARCHEVROLETLDV. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Defecte draagarm herkennen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Stuurdelen zijn ook stuurkogels een axiaalkogels. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een stabilisatorstang is goedkoop en snel gemonteerd.

Voorste draagarm inspecteren

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Hoe bestel ik dan de juiste ? Wij controleren altijd via uw chassisnummer. De bevestigingsbouten kunnen ook slijten. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Keurmerken zijn afgegeven aan Europesche fabrikanten.