Facebook

Draagarmen MASERATI

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen MASERATI

De juiste draagarm vinden voor uw MASERATI

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Speling op een kogel is ook een apk afkeur. Reactiearm kan ook wieldraagarm heten. Het chassis moet aan het wiel verbonden worden.

Defecte draagarm herkennen

Het beste is om de auto op een brug of krik te zetten zodat alles goed zichtbaar is demonteer alle delen die het zicht op de draagarm kunnen belemmeren, zodra de auto stabiel staat kunt u beginnen met de moer los te draaien van de fuseekogel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIMINIPEUGEOTASTON MARTIN. Gebroken spiraalveer is een apk punt. Stabilisatoren en spoorstangen behoren tot de chassis onderdelen.

Draagarm monteren op uw auto

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Stuurdelen zijn ook stuurkogels een axiaalkogels. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Hoe bestel ik dan de juiste ? Wij controleren altijd via uw chassisnummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.