FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen MERCEDES-BENZ

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voorste draagarm inspecteren

Wegligging en de juiste wielstand is belangrijk. Bonkend geluid bij de voor wielen betekend ,nieuw monteren. Bij de APK-keuring van uw uw auto komt de slijtage van draagarmen en stuurdelen snel aan het licht. Het assortiment heeft meer dan 8000 artikelnummers.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ

Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Draagarmbussen krijgen vaak speling. ABS is een A-merk voor auto onderdelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Defecte draagarm herkennen

Materialen zijn vaak gietstaal of aluminium. Een auto die naar links of rechts trekt wordt afgekeurd bij de apk keur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODADAIMLERMGISUZU.