FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen MITSUBISHI

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen bestellen voor uw MITSUBISHI

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Het wiel moet ook schokken van het wegdek opvangen.

Defecte draagarm herkennen

Dit geld hetzelfde voor de productgroep stuurdelen. De spiraalveer is ook aan de reactiearm gemonteerd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Zimmermann, Textar, ATE, Lucas, Bendix, Rofren, Bosch, Brembo, ABS en Pagid Wegligging en de juiste wielstand is belangrijk.

Voorste draagarm inspecteren

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Een reactiearm demonteren is eenvoudig. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe veren, nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.