FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen OLDSMOBILE

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen bestellen voor uw OLDSMOBILE

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De achteras van de auto heeft ook draagarmen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Trillende remschijven kunnen als oorzaak een defecte arm hebben.

Defecte draagarm herkennen

Een autowiel moet links en rechts kunnen bewegen. Bonkend geluid bij de voor wielen betekend ,nieuw monteren. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Vaak denkt men dan aan kromme remschijven, terwijl het probleem uit de draagarmrubbers of te veel speling van een fuseekogel komt Een defecte draagarm of fuseekogel kan er tevens voor zorgen dat u een licht trillend stuur krijgt tijdens het remmen.

Voorste draagarm inspecteren

Autopartsonline.nl heeft vaste montage tarieven voor stuurdelen. Het wiel moet ook schokken van het wegdek opvangen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een reactiearm demonteren is eenvoudig.