Facebook
BLACK FRIDAY SALE! TOT 69% KORTING OP ALLES!

Draagarmen OLDSMOBILE

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen OLDSMOBILE

Defecte draagarm herkennen

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Elke OLDSMOBILE heeft een eigen VIN-nummer. Een defecte draagarm of fuseekogel merkt men niet zo snel op, daar men went tijdens het rijden aan het mindere stuurgedrag van de uw auto Een draagarm moet in goede conditie verkeren, met name de draagarmrubbers en fuseekogel moeten speling vrij zijn om de auto een goede wegligging te kunnen geven. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

De juiste draagarm vinden voor uw auto

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Draagarm monteren op uw auto

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Stuurdelen zijn ook stuurkogels een axiaalkogels. Een stabilisatorstang is goedkoop en snel gemonteerd. Chassis onderdelen slijten hard. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.