Facebook

Draagarmen PEUGEOT 1007

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 04.2005 tot heden
54
75
Hatchback
Vanaf 10.2005 tot heden
65
88
Hatchback
Vanaf 04.2005 tot heden
50
68
Hatchback
Vanaf 04.2005 tot heden
80
109
Hatchback
Vanaf 06.2007 tot heden
80
109
Hatchback

Draagarmen PEUGEOT 1007

Draagarm monteren op uw auto

De fuseekogel heeft een conisch gedeelte. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. ABS is een A-merk voor auto onderdelen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Defecte draagarm herkennen

Goede conditie van de stuurdelen geeft een strak sturende auto. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Knarsen van draagarmrubbers is vaak in de zomer.

De juiste draagarm vinden voor uw PEUGEOT 1007

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.