Facebook

Draagarmen PLYMOUTH VOYAGER / GRAND VOYAGER

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voor welke uitvoering?

Draagarmen PLYMOUTH VOYAGER / GRAND VOYAGER

De juiste draagarm vinden voor uw PLYMOUTH VOYAGER / GRAND VOYAGER

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Het wegdek is bepalend voor de slijtage. Een stabilisatorstang is goedkoop en snel gemonteerd. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Defecte draagarm herkennen

Vervang tijdig de onderdelen van uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Chassis onderdelen slijten hard. Goede conditie van de stuurdelen geeft een strak sturende auto. Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben.

Draagarm monteren op uw auto

Bonkend geluid bij de voor wielen betekend ,nieuw monteren. Het assortiment heeft meer dan 8000 artikelnummers. Trillende remschijven kunnen als oorzaak een defecte arm hebben. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.