FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen SUZUKI SWIFT IV (FZ, NZ)

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-2010 tot heden
69
94
Hatchback
10-2010 tot heden
66
90
Hatchback
01-2012 tot heden
100
136
Hatchback

Draagarmen bestellen voor uw SUZUKI SWIFT IV (FZ, NZ)

Fabrikanten zijn FEBI TRW LENFORDER ABS. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Voorste draagarm inspecteren

Elke SUZUKI heeft een eigen VIN-nummer. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Kosten voor montage zijn meestal ronde de 60 euro per kant.

Defecte draagarm herkennen

Losse fuseekogels monteren loont vaak niet. De achteras van de auto heeft ook draagarmen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Vul uw kenteken in op de website en de juiste onderdelen worden direct getoond.