Facebook

Draagarmen TESLA

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voor welk model TESLA?

Draagarmen TESLA

Draagarm monteren op uw auto

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDABEDFORDLDV. Goede conditie van de stuurdelen geeft een strak sturende auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

De juiste draagarm vinden voor uw TESLA

Al deze onderdelen voor uw uw auto zorgen ervoor dat uw auto een stabiele wegligging heeft en dus goed stuurt. In Europa geproduceerd is ok. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Je kunt bij ons betalen via MisterCash en PayPal

Defecte draagarm herkennen

Bonkend geluid bij de voor wielen betekend ,nieuw monteren. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu.