FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen VW VOLKSWAGEN

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN

Het is over het algemeen niet zo moeilijk er is geen speciaal gereedschap voor nodig om deze te vervangen, wel wordt geadviseerd om de complete draagarm te vervangen dit omdat het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers thuis bijna niet mogelijk is zonder een pers. De arm maakt deel uit van het fuseelichaam. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een stabilisatorstang zit ook aan het chassis en draagarm.

Voorste draagarm inspecteren

Apk keuren van de auto is voor uw veiligheid. Het wegdek is bepalend voor de slijtage. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Defecte draagarm herkennen

Montage kunt u zelf doen ,of bij een garagebedrijf. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Materialen zijn vaak gietstaal of aluminium. Het assortiment heeft meer dan 8000 artikelnummers.