Facebook

Draagarmen VW VOLKSWAGEN CORRADO (53I)

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Draagarmen VW VOLKSWAGEN CORRADO (53I)

De juiste draagarm vinden voor uw VW VOLKSWAGEN CORRADO (53I)

Altijd de juiste voor uw auto via kenteken invoer. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Een aantal kenmerken van slijtage zijn: krakend geluid bij rijden over drempels, gebonk bij rijden over onverharde wegen, scheeftrekken naar een bepaalde kant tijdens het rijden, ook kunnen de banden meer slijtage vertonen dan gewoonlijk.

Draagarm monteren op uw auto

De draagarm monteren op een auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Goede conditie van de stuurdelen geeft een strak sturende auto. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Defecte draagarm herkennen

Onze draagarmen worden in meer dan 10.000 garages gemonteerd. Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben. De complete arm vervangen is vaak goedkoper. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bonkend geluid bij de voor wielen betekend ,nieuw monteren.