FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen VW VOLKSWAGEN CORRADO (53I)

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Defecte draagarm herkennen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Losse fuseekogels monteren loont vaak niet. Een stabilisatorstang is goedkoop en snel gemonteerd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN CORRADO (53I), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Draagarmen bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Chassis onderdelen slijten hard.

Voorste draagarm inspecteren

In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Een draagarm op de auto zorgt voor de juiste wegligging. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.