FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen VW VOLKSWAGEN GOLF IV (1J1)

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Defecte draagarm herkennen

Om rekening te houden met zo min mogelijk slijtage van de draagarm is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden, niet te hard over drempels rijden grote hobbels en/of diepe kuilen vermijden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Apk keuren van de auto is voor uw veiligheid.

Draagarmen bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF IV (1J1)

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Stuurdelen kopen met minimaal 60% korting. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Goede schokbrekers voorkomen slijtage aan de draagarm.

Voorste draagarm inspecteren

Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Een stabilisatorstang is goedkoop en snel gemonteerd. Stuurdelen zijn ook stuurkogels een axiaalkogels. Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.