FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen VW VOLKSWAGEN GOLF VI Cabriolet (517)

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF VI Cabriolet (517)

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Vervangen van de bussen in de auto is noodzakelijk. Als alles los is gedraaid dan kan er met een hefboom de fuseekogel kant naar beneden gedrukt worden. Een defecte draagarm of fuseekogel merkt men niet zo snel op, daar men went tijdens het rijden aan het mindere stuurgedrag van de uw auto Een draagarm moet in goede conditie verkeren, met name de draagarmrubbers en fuseekogel moeten speling vrij zijn om de auto een goede wegligging te kunnen geven.

Voorste draagarm inspecteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Kosten voor montage zijn meestal ronde de 60 euro per kant. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Defecte draagarm herkennen

Stuurdelen zijn ook stuurkogels een axiaalkogels. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het beste is om de auto op een brug of krik te zetten zodat alles goed zichtbaar is demonteer alle delen die het zicht op de draagarm kunnen belemmeren, zodra de auto stabiel staat kunt u beginnen met de moer los te draaien van de fuseekogel. Wanneer is een draagarm juist voor mijn auto? Te Goedkope auto onderdelen zijn vaak niet gekeurd.