Facebook

Draagarmen VW VOLKSWAGEN GOLF VI Cabriolet (517)

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen VW VOLKSWAGEN GOLF VI Cabriolet (517)

Draagarm monteren op uw auto

Goede conditie van de stuurdelen geeft een strak sturende auto. Reactiearm verbind bewegende delen voertuig. Rubber zorgt voor flexibiliteit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ASTON MARTINBMWLDVLAMBORGHINISKODA.

De juiste draagarm vinden voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF VI Cabriolet (517)

De achteras van de auto heeft ook draagarmen. Bonkend geluid bij de voor wielen betekend ,nieuw monteren. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Draai nu de rest van de moeren los (draagarmrubber) nu kan de draagarm eronder vandaan.

Defecte draagarm herkennen

Een autowiel moet links en rechts kunnen bewegen. Wegligging en de juiste wielstand is belangrijk. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.