Facebook

Draagarmen VW VOLKSWAGEN TOURAN (1T1, 1T2)

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen VW VOLKSWAGEN TOURAN (1T1, 1T2)

Defecte draagarm herkennen

Om rekening te houden met zo min mogelijk slijtage van de draagarm is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden, niet te hard over drempels rijden grote hobbels en/of diepe kuilen vermijden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN TOURAN (1T1, 1T2), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De schokbreker zit gemonteerd aan de draagarm. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer.

De juiste draagarm vinden voor uw auto

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Knarsen van draagarmrubbers is vaak in de zomer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTPEUGEOTDODGE.

Draagarm monteren op uw auto

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Goede conditie van de stuurdelen geeft een strak sturende auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Gebroken spiraalveer is een apk punt. Stuurdelen kopen met minimaal 60% korting.