FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen VW VOLKSWAGEN TOURAN (1T1, 1T2)

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voorste draagarm inspecteren

Altijd de juiste voor uw auto via kenteken invoer. Autopartsonline.nl heeft vaste montage tarieven voor stuurdelen. Bonkend geluid bij de voor wielen betekend ,nieuw monteren. Elke VW VOLKSWAGEN TOURAN (1T1, 1T2) heeft een eigen VIN-nummer.

Defecte draagarm herkennen

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Een defecte draagarm of fuseekogel merkt men niet zo snel op, daar men went tijdens het rijden aan het mindere stuurgedrag van de uw auto Een draagarm moet in goede conditie verkeren, met name de draagarmrubbers en fuseekogel moeten speling vrij zijn om de auto een goede wegligging te kunnen geven. Al deze onderdelen voor uw uw auto zorgen ervoor dat uw auto een stabiele wegligging heeft en dus goed stuurt. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.