Facebook

Draagarmen VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Bus (70B, 70C, 7DB, 7DK, 70J, 70K, 7DC, 7DJ)

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Draagarmen VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Bus (70B, 70C, 7DB, 7DK, 70J, 70K, 7DC, 7DJ)

Defecte draagarm herkennen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Bus (70B, 70C, 7DB, 7DK, 70J, 70K, 7DC, 7DJ), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Draagarm monteren op uw auto

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Fabrikanten zijn FEBI TRW LENFORDER ABS. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Het assortiment heeft meer dan 8000 artikelnummers.

De juiste draagarm vinden voor uw auto

De complete arm vervangen is vaak goedkoper. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Rubbers kunnen uitdrogen.