FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Bus (70B, 70C, 7DB, 7DK, 70J, 70K, 7DC, 7DJ)

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Defecte draagarm herkennen

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZSUZUKIPLYMOUTHISUZUPORSCHEBUICK. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

Draagarmen bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Bus (70B, 70C, 7DB, 7DK, 70J, 70K, 7DC, 7DJ)

Al deze onderdelen voor uw uw auto zorgen ervoor dat uw auto een stabiele wegligging heeft en dus goed stuurt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. De bevestigingsbouten kunnen ook slijten. Bij de APK-keuring van uw uw auto komt de slijtage van draagarmen en stuurdelen snel aan het licht.

Voorste draagarm inspecteren

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, Rofren, Jurid, Pagid en ABS De arm maakt deel uit van het fuseelichaam. Een stabilisatorstang is goedkoop en snel gemonteerd. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.