FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Een defect fuseekogel herkennen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, ABS, Zimmermann, TRW, Textar, ATE, Brembo, Rofren, Pagid, Jurid en Bosch Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.

Fuseekogel zelf demonteren

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Fuseekogels voor uw auto bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHILAMBORGHINIBUICKLDVFERRARI. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd.