FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels CADILLAC

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogel zelf demonteren

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.

Fuseekogels voor uw CADILLAC bestellen

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Een defect fuseekogel herkennen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.