Facebook

Fuseekogels DAF

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels DAF

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

De juiste fuseekogel vinden

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Fuseekogels voor uw DAF bestellen

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLLAND ROVERKIA. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.