FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels DAF

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogel zelf demonteren

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Fuseekogels voor uw DAF bestellen

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Een defect fuseekogel herkennen

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.