FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels LOTUS

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Een defect fuseekogel herkennen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.

Fuseekogel zelf demonteren

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LOTUS past. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Fuseekogels voor uw auto bestellen

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.