FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels MERCEDES-BENZ

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogel zelf demonteren

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Fuseekogels voor uw auto bestellen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Een defect fuseekogel herkennen

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden.