FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels OLDSMOBILE

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels voor uw OLDSMOBILE bestellen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Een defect fuseekogel herkennen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

Fuseekogel zelf demonteren

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.