FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels RENAULT CLIO IV (BH_)

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-2016 tot heden
66
90
Hatchback
06-2015 tot heden
55
75
Hatchback
11-2012 tot heden
54
73
Hatchback
03-2013 tot heden
147
200
Hatchback

Fuseekogel zelf demonteren

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT CLIO IV (BH_). Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden.

Fuseekogels voor uw RENAULT bestellen

Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Een defect fuseekogel herkennen

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.