Facebook

Fuseekogels RENAULT EXPRESS Bestelwagen/Bus

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-1995 tot 03-1998
47
64
Bestelwagen/Bus

Fuseekogels RENAULT EXPRESS Bestelwagen/Bus

Fuseekogels voor uw RENAULT EXPRESS Bestelwagen/Bus bestellen

Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig.

De juiste fuseekogel vinden

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHLDVLINCOLNMERCEDES-BENZ. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker.