Facebook

Fuseekogels RENAULT LOGAN EXPRESS

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04-2007 tot heden
50
68
Bestelwagen
04-2007 tot heden
64
87
Bestelwagen

Fuseekogels RENAULT LOGAN EXPRESS

Fuseekogel voor uw auto kopen

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker.

De juiste fuseekogel vinden

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Wij controleren altijd bij de RENAULT LOGAN EXPRESS dealer of de onderdelen passen op uw auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Fuseekogels voor uw RENAULT bestellen

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.