FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels RENAULT LOGAN I Stationwagen (KS_)

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Fuseekogel zelf demonteren

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.

Een defect fuseekogel herkennen

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Fuseekogels voor uw RENAULT LOGAN I Stationwagen (KS_) bestellen

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.