FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels RENAULT MEGANE II Stationwagen (KM0/1_)

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Fuseekogel zelf demonteren

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Elke RENAULT MEGANE II Stationwagen (KM0/1_) heeft een eigen VIN-nummer. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Fuseekogels voor uw RENAULT bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Een defect fuseekogel herkennen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGAUDIJEEPSAAB. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.