FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels RENAULT TALISMAN (L2M_)

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Fuseekogel zelf demonteren

Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Fuseekogels voor uw RENAULT TALISMAN (L2M_) bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERCITROENSSANGYONGISUZU. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Een defect fuseekogel herkennen

De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Lucas, Rofren en Textar Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden.