FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels RENAULT TRAFIC II Open laadbak/ Chassis (EL)

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels voor uw RENAULT TRAFIC II Open laadbak/ Chassis (EL) bestellen

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Een defect fuseekogel herkennen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is.

Fuseekogel zelf demonteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITISUBARUTOYOTADAIHATSULOTUS. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.