FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis (P6)

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-1980 tot heden
35
48
Open laadbak/ Chassis
03-1980 tot heden
48
65
Open laadbak/ Chassis
03-1980 tot heden
63
86
Open laadbak/ Chassis
03-1980 tot heden
59
80
Open laadbak/ Chassis
03-1980 tot heden
43
58
Open laadbak/ Chassis

Fuseekogels voor uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis (P6) bestellen

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Een defect fuseekogel herkennen

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Fuseekogel zelf demonteren

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.